Informatie?

+32 (0) 492 114 200 Tijden: 08:30-16:00 ;  18:00-20:00

Cobel Cleaning Nederland

Hieronder in het kort uitgelegd wat onze diensten zijn bij GRSS Cleaning Services


Werkt u ook graag in een 'schoon' bedrijf?

Vertrouw ons dan uw schoonmaak toe.

Grss Cleaning Services is een vennootschap gespecialiseerd in de schoonmaak en het onderhoud van industriële- en administratieve gebouwen.

Wij werken met gemotiveerde medewerkers, die op een professionele en vriendelijke manier zorgen voor een schone en frisse werkomgeving.

Het schoonmaken gebeurt door een kleine en vaste groep mensen onder begeleiding van een projectleidster.

Uit ervaring blijkt dat deze manier van werken zorgt voor een vlotte communicatie tussen u en ons bedrijf. Een goede relatie zowel met klanten als met personeel staat borg voor efficiëntie.


Cleaning Services - Eenmalige

Hebt u een eenmalige schoonmaakklus, zoals na oplevering van een bouw- of verbouwproject? Wilt u een ongebruikte ruimte leeghalen en schoonmaken? Klop aan bij GRSS Cleaning en we maken alles vlekkeloos schoon.


Cleaning Services - Reiniging

Vlek op uw tapijt?? dan reinigen we dat en onderhoud we Uw interieur, is immers uw visitekaartje van uw bedrijf! Bezuinigen op tapijt is niet uw eerste optie.Uw tapijt is al snel vuil wanneer u veel bezoekers over de vloer krijgt.Platgelopen tapijtpolen geven al snel een onverzorgde indruk. U hoeft uw tapijt niet elk jaar te vervangen.Wanneer het tapijt goed wordt onderhouden, kan het lang mee.Bij droogreinigen hoeft uw bedrijf niet dicht, het tapijt is direct beloopbaar en ziet er weer als nieuw uit.Ook het beste en duurste tapijt heeft onderhoud nodig voor een mooie en verzorgde uitstraling.

Mede door jarenlange ervaring in het droogreinigen van tapijt en meubels in hotels en kantoren zorgen wij voor enthousiasme bij onze klanten over het resultaat.Hardnekkige vlekken zoals koffie of eetvlekken kunnen wij makkelijk voor u verwijderen.Hierdoor wordt het beeld van een schoon, als nieuw ogend tapijt niet verstoord door vervelende vlekken. Onze unieke werkwijze De toplaag van het tapijt wordt gesproeid met een biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel, dat tevens een stofvrij laag aanbrengt. Deze laag zorgt ervoor, dat het tapijt langer schoon blijft. De zware vlekken worden speciaal behandeld met een poeder dat werkt als kleine sponsjes die het vuil opnemen. Daarna gaan we met de supercarpet-cleanermachine over heen, waardoor de tapijtpollen weer omhoog komen. Even stofzuigen en het tapijt is lekker fris en als nieuw!

Uw voordelen bij droogreinigen

Uw tapijt is direct beloopbaar

Geen schimmelvorming

Geen rottend ondertapijt

Vuilafstotende toplaagbedekking

Direct resultaat

Geen nare luchtjes

De pollen zijn weer opgeborsteld.

Uw tapijt ziet er weer als nieuw uit. U bespaart dus veel geld, doordat het tapijt veel langer mee kan gaan en minder vaak vervangen hoeft te worden.Wij gebruiken biologisch afbreekbaar middelen die veilig zijn voor mens en dier.

Voorbeelden van de mogelijkheden

Terras

Mos,Onkruid alles schoon voor de zomer begint.

Dak Reiniging

Een schoon en fris dak zorgt ook voor betere afvloeing van regenwater.

Gevel

Een schoon huis is mooier.

Tapijten

Weer als nieuw.

Adipiscing

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod.

Kantoren

Prettiger werken in een schone omgeving.

Ramen

Schoon, fris en streepvrij.